top of page

Individueel ervaringsgericht traject


 

* Voor volwassenen

“I have complete faith in myself to do exactly as I say”

“Van jezelf houden”…we horen of lezen vaak over het belang ervan.

Maar hoe kan je concreet het geloof in jezelf versterken (of herstellen) door trouw te blijven aan wie je authentiek wil zijn?

Of hoe kan je “in je kracht gaan staan” en dat op jouw eigen unieke manier dagdagelijks waarmaken?

Jouw verhaal is het uitgangspunt om op zoek te gaan naar concrete beoefeningsvormen die je daadwerkelijk verbinden met de kracht van zelfvertrouwen en tevredenheid.

Spiritueel gidsend, ga ik samen met jou op zoek naar welke bevrijdende disciplines, je concreet kan inbouwen binnen je dagelijks leefpatroon.

Hiertoe zijn verscheidene toegangspoorten: het beoefenen van een mantra, de hartslag van ritmebeleving, de power van ademhalingswerk, de kalmte van meditatie, de kracht van muziek, de wijsheid van verhalen, de inspiratie van eigen liederen, The Work van Byron Katie...

* Voor jongeren 

Hoe kunnen jongeren leven vanuit innerlijke kracht en helderheid te midden van een maatschappij die met zijn overdaad aan prikkels voor veel verwarring kan zorgen?

Graag bied ik jongeren concrete beoefeningsvormen van aandacht en concentratie aan die ze een plek kunnen geven in hun dagelijkse leven.

Spiritueel gidsend, ga ik met hen op zoek naar wat kan leiden tot meer tevredenheid en zelfliefde.

De bedoeling is dat jongeren naar huis gaan met eenvoudige, haalbare methoden waar ze zelf mee aan de slag kunnen gaan en hun zodoende zelfvertrouwen geeft over hun eigen kunnen. 

Hiertoe zijn verscheidene toegangspoorten: de kracht van muziek, de wijsheid van verhalen, de inspiratie van liederen, het beoefenen van een mantra, de hartslag van ritmebeleving, de power van ademhalingswerk, de kalmte van meditatie, The Work van Byron Katie…

Door wie?
Bert Evens, master in de vergelijkende religie-wetenschap of gewoon muzikant met een passie voor spiritualiteit. “No matter what” trouw blijven aan krachtige beoefeningen vind ik een fascinerend en dynamisch proces. 
Met ruim 25 jaar ervaring in het secundair onderwijs en als vader van vier dochters, vind ik het een blijvende uitdaging om ook met jongeren te mogen delen in hun innerlijke zoektocht naar geluk

Duur en kostprijs?
Voor een sessie van 2u voor volwassenen vragen wij 90 euro.

Voor jongeren vragen we 80 euro.

Waar?
Shantum, Stationsstraat, 37 9660 Brakel

Contact!
Afspraak maken via joannaenbert@belgacom.net of via 0473402296

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20191129_234439.jpg
foto zee 2017_edited.jpg
bottom of page