Tijd voor intimiteit

Hoe zalig en krachtig kan het zijn als je een sterke hartsverbondenheid voelt met je geliefde, een vriend(in) of een tochtgenoot...

Relatie-coaching

In ons centrum “Shantum” willen wij ruimte bieden voor duo’s om dichter naar elkaar toe te groeien via aandachtzame intieme communicatie. We willen handvaten aanreiken die de stroom van verbinding levendig houdt. Hierbij gaat veel aandacht uit naar de diepere, spirituele dimensies van jullie samenzijn.

 

Het oefenen van begrip, aanwezigheid, betrokkenheid en concentratie – in de zin van het focussen van ons gewaarzijn – kan fijnzinnige intimiteit revitaliseren.

 

We putten hierbij ook uit de oeroude wijsheid van tantrische en taoïstische tradities, waarbinnen seksualiteit als heilig (d.w.z. heelmakend) wordt gezien en beleefd.

 

Onbevooroordeeld luisteren, geweldloze communicatie, bewegingsruimte en helende aanraking kunnen ook een aanzet vormen tot een diepgaande en verfrissende ontmoeting met diegene die je zo nauw aan het hart ligt.

 

We creëren een ruimte van ontzag en eerbied zodat verwondering, nieuwsgierigheid en medeleven voor elkaars verhaal aan kracht kunnen toenemen. 

 

Voor wie: voor duo’s

 

Door wie: Bert Evens 

 

Waar: Shantum  Stationsstraat 37, 9660 Brakel 

 

Maken jullie graag een afspraak voor een persoonlijke duo-sessie, neem contact met ons op. Voor dit warme geheel van 1u30 vragen we 75 euro. In onderlinge overeenstemming zijn ook langere sessies mogelijk (20 euro per bijkomend half uur).