Individuele ervaringsgerichte sessies voor jongeren 

 

 

Wanneer het parcours van jullie dochter of zoon confronterend is, is het heilzaam om de dialoog op gang te houden via een derde.

Het verhaal van elke jongere is uniek. En dus is mijn aanbod naar jongeren toe heel divers.

Afhankelijk van de vraag, bied ik methoden aan waar de jongere nadien zelf praktisch mee aan de slag kan gaan.  Het gaat er mij vooral om samen op zoek te gaan naar welke beoefening het meest effectief is om innerlijk vrij en tevreden te zijn. Mijn aanbod is dus niet zozeer psycho-therapeutisch van aard maar wél eerder spiritueel-gidsend.

Hiertoe zijn verscheidene toegangspoorten: de kracht van muziek, de wijsheid van verhalen, de inspiratie van liederen, het beoefenen van een mantra, de hartslag van ritmebeleving, de power van ademhalingswerk, de kalmte van meditatie, The Work van Byron Katie…

foto zee 2017.jpg

Het is mijn betrachting dat na een sessie van 1u30’ uw dochter/zoon met verfrissende inzichten naar buiten kan gaan, gemotiveerd om ze toe te passen via praktische methoden.

Door wie?
Bert Evens, licentiaat in de vergelijkende religie-wetenschap of gewoon muzikant met een passie voor spiritualiteit. Met ruim 25 jaar ervaring in het secundair onderwijs en als vader van vier dochters, vind ik het een blijvende uitdaging om met jongeren te mogen delen in hun innerlijke zoektocht naar geluk.

 

Voor wie?
voor jongeren

 

Duur en kostprijs?
Voor een sessie van 1u30’ vragen wij 55 euro.

 

Waar?
Shantum, Stationsstraat, 37 9660 Brakel www.shantum.net : Individuele sessies

Contact?
Graag vooraf reserveren via joannaenbert@belgacom.net of via 047340229