Individueel ervaringsgericht traject voor jongeren. 

 

Hoe kunnen jongeren leven vanuit innerlijke kracht en helderheid te midden van een maatschappij die met zijn overdaad aan prikkels voor veel verwarring kan zorgen?

Graag bied ik jongeren concrete beoefeningsvormen van aandacht en concentratie aan die ze een plek kunnen geven in hun dagelijkse leven.

Spiritueel gidsend, ga ik met hen op zoek naar wat kan leiden tot meer tevredenheid en zelfliefde.

De bedoeling is dat jongeren naar huis gaan met eenvoudige, haalbare methoden waar ze zelf mee aan de slag kunnen gaan en hun zodoende zelfvertrouwen geeft over hun eigen kunnen. 

Hiertoe zijn verscheidene toegangspoorten: de kracht van muziek, de wijsheid van verhalen, de inspiratie van liederen, het beoefenen van een mantra, de hartslag van ritmebeleving, de power van ademhalingswerk, de kalmte van meditatie, The Work van Byron Katie…

foto zee 2017.jpg

Door wie?
Bert Evens, licentiaat in de vergelijkende religie-wetenschap of gewoon muzikant met een passie voor spiritualiteit. Met ruim 25 jaar ervaring in het secundair onderwijs en als vader van vier dochters, vind ik het een blijvende uitdaging om met jongeren te mogen delen in hun innerlijke zoektocht naar geluk.

 

Voor wie?
voor jongeren en adolescenten 

 

Duur en kostprijs?
Voor een individuele sessie van 2u vragen wij 70 euro.

 

Waar?
Shantum, Stationsstraat, 37 9660 Brakel www.shantum.net : Individuele sessies

Contact?
Graag vooraf reserveren via joannaenbert@belgacom.net of via 047340229